• 01610 321 421
  • coffeewalabd@gmail.com

Coffeewala Pump Coffee & Tea Vending Machine

Sale!

Coffeewala Pump Coffee & Tea Vending Machine

41,000৳  38,000৳ 

Key Points Of Product

  • High Quality Machine: Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine will give you the joy of premium sumptuous coffee. What is more, you do not need to hold up long to give a sip to the premium coffee or tea it will produce since our best coffee tea maker provides tea or coffee very quick.
  • Pump System: The term ‘Pump type’ in our tea and coffee machine refers to the other type of tea maker machine for those restaurants where people need 400-500 cups coffee or tea regularly. So you cannot refill the jar minute after minute. It has a pump under the machine so that the machine will suck the water through the pipe.
  • Steel Body: Our vending tea maker machine is made of high-quality steel materials so that it can serve years after years.
  • Low Electricity Cost: You may have to count cash after cash for electricity bill if you use an industrial coffee and tea maker machine in your restaurant or place. So you are most likely reasoning the top quality element it has in our tea and coffee premix machine it will cost a lot of electricity. Yet, no! Like our different apparatuses, our coffee tea maker combination devours less power and it will save your monthly electricity expense.
  •  
  • Production Time: Our commercial tea coffee maker machine can set up a cup of coffee or tea in 6 seconds as it were. So when your customers need some tea and coffee in a matter of time, you need a machine like our electric tea and coffee maker since it can make tea or coffee right away.
  • Two Option Coffee Machine: One of the top rated coffee makers can serve both tea and coffee and also in just a matter of time. So not only coffee but also our automatic tea maker machine can also prepare 6-10 cups of good tea in a minute.
  • Hot Water System: Our tea coffee maker machine has a separate option for tea, coffee, hot water or a half cup. You can press the hot water option if you need hot water for making green tea or ginger tea.
  • Dispensing Rate: You need our Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine is that kind of machine that can produce 6-10 cups in a minute to serve to your customers instantly. Then you will be able to serve tea or coffee to all of them just in 5-10 minutes.
  • Drink Water Temperature Control: The water temperature control is 75oC degree minimum to 95oC degree maximum.
  • Smart Style: Our automatic tea coffee vending machine has an elegant appearance, tempering glass panel, touch screen press button, it is an ideal dispenser of instant coffee and tea that is very easy to set up.
  • Lifetime Service Warranty: We can give all the service you need after buying our machine till the day you use our materials.

Product Features & Specification

·         Classical appearance design, tempering glass panel, touch screen press button, adopt accessories
·         Excellent performance and stable quality
·         Ideal for café or restaurants where people need 400-500 cups coffee or tea regularly
·         You can adjust water temperature freely according to the different season
·         Lifetime service warranty

 

·         Water Capacity·         5/6 Liters
·         Dispensing Rate·         6-8 (Per Minute)
·         Color·         Black
·         Dimension·         300X285X600 mm
·         Power Supply·         160V-250V bzxb,g;’erlfdfdf/g=r9
·         Watt·         2000 watt
·         RTTYYYUU·         No
·         Option·         Double Option Digital Coffee Machine
·         Service Warranty·         Lifetime (Need to use our Premix)
·         Monthly Electric Bill·         350-380 tk (Daily 16 Hour Running)

Why Use This Product

Question 1: Do Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine provide tea and coffee side to side?

Answer: One of the top rated coffee makers can serve both tea and coffee and also in just a matter of time. So not only coffee but also our automatic tea maker machine can also prepare 6-10 cups of good tea in a minute. So do ours.

 

Question 2: How to make a coffee with this?

Answer: This results in the last staying pipe for one of the following four options: hot chocolate, sugar, soup or tea. Instant tea for vending machines is generally tea which has been pre-brewed and then dehydrated like the same as immediate coffee is to allow it to be mixed later with the standard water changing it into tea instantly without the need of filter papers. By minimizing tea bags completely, you eliminate the possibility of theft. Also by having tea within the product, making it made much the same way coffee is, indicates that you do not need to have milk and sugar outside of the product like you would with just having a hot standard mineral water option. Ensuring all your elements are kept within the product indicates eliminating theft and neglect of all tea and coffee relevant consumables. An average 4 cannister vending system would be set up as below when using vendtea.

 

Question 3: What makes Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine different from the other conventional coffee machines?

 Answer: If you own a restaurant or a coffee shop or a food court where you sell tea and coffee, tea maker machine for business is a must need. There is a variety of coffee and tea maker machines available in the market. But sometimes there comes a situation like people about 30-40 come into your restaurant or coffee shop in a rush hour and how would you handle the situation if 90% of them ask for a tea or coffee? You cannot serve them one by one because then their visit will be first and last to your restaurant. So you need a good tea coffee vending machine that can produce 6-10 cups in a minute. Then you will be able to serve tea or coffee to all of them just in 5-10 minutes. Our Coffeewala Buble Type Digital Coffee Machine is a kind machine that we are talking about. With top-notch taste and quality, our Nescafe tea and coffee maker machine serves the best tea or coffee in a minute.

.

Question 4: How the pump works in the machine?

Answer: Pump type is the other type of tea maker machine for business for those commercial areas or restaurants where people need 400-500 cups coffee or tea regularly. So you cannot refill or change the jar minute after minute. It has a pump under the machine so that the machine will suck the water through the pipe. Then it will go on to its process making tea or coffee and it will keep continuing.

Question 5: How much time Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine takes to make a cup of coffee or tea?

Answer: You need a machine like our Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine is that kind of machine that can produce 6-10 cups in a minute to serve to your customers instantly. Then you will be able to serve tea or coffee to all of them just in 5-10 minutes

 

Question 6: How is the quality of tea and coffee that Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine produce?

Answer: Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine will give you the joy of premium sumptuous coffee. What is more, you do not need to hold up long to give a sip to the premium coffee or tea it will produce since our best coffee tea maker provides tea or coffee very quick

 

Question 6: How useful is the Hot Water Option?

Answer: Our tea coffee maker machine has a separate option for tea, coffee, hot water or a half cup. You can press the hot water option if you need hot water for making green tea or ginger tea.

 

Question 7: Is the Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine durable?

Answer: Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine is made of high-quality steel materials so that it can serve years after years. If you use wisely and carefully, it will not break easily. How long a coffee machine should last you depend on how you use it and maintain it. Make sure your descaling your coffee maker every 5–6 months. Descaling takes about 5–10 minutes can easily be done within with vinegar.

 

Question 8: How much Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine will cost?

Answer: By and go, you may have to count cash after cash for electricity bill if you use an industrial coffee and tea maker machine in your restaurant or place. So you are most likely reasoning the top quality element it has in our tea and coffee premix machine it will cost a lot of electricity. Yet, no! Like our different apparatuses, our coffee tea maker combination devours less power and it will save your monthly electricity expense.  

 

Question 9: What is the healthiest coffee to drink?

Answer: Latte. If you are a true latte lover, there is no need to fear – small changes can make your drink a little easier on your waistline, Americano, Cappuccino, Blended, Decaf Coffee, Tea Lattes.

Question 10: Has Coffeewala Pump Type Coffee Vending Machine any warranty?

Answer: Yes we do provide lifetime warranty. You just have to honor us by using our tea powder, cups, and etc. We can give all the service you need after buying our machine till the day you use our materials.

best coffee machine in dhaka, coffeewala bangladesh, Coffeewala Pump Coffee & Tea Vending Machine, Coffeewala Pump Coffee Machine, Nescafe coffee machine Price in Bangladesh, pump coffee machine, কফি কাপ মেশিন, কফি তৈরির মেশিন, কফি তৈরির মেশিন দাম, কফি বানানোর মেশিন, কফি বানানোর মেশিনের দাম, কফি বানানোর মেশিনের দাম কত, কফি ভেন্ডিং মেশিন, কফি মেকার মেশিন, কফি মেকার মেশিনের দাম, কফি মেশিন, কফি মেশিন দাম, কফি মেশিন ভাড়া, কফি মেশিনের দাম, কফি মেশিনের দাম বাংলাদেশ, কফিওয়ালা কফি মেশিন, কফির মেশিন, চা কফি মেশিন, নেসলে কফি মেশিন, রয়েল কফি মেশিন,

Product Tags

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coffeewala Pump Coffee & Tea Vending Machine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product Reviews

1
2
3
4
5
(Rollover your mouse on stars, then click to rate)
Submit
     
Cancel

Create your own review

    Coffeewala || Instant Coffee & Tea Vending Machine Supplier in Bangladesh
    Rating:  
     14 reviews
  • Touhidul Islam Akash

      framgate

  • MD Salam Khan

      nobodoy

  • Saful Ahmad

      sollimullah road

  • Jahangir Alam Arif

      nurjahan road

  • Thufayel Ahammed Shagor

      asad gate

  • Rafiqul Islam Sajib

      mohammadpur

  • Emrul Kayes Pronoy

      cantonment

  • Daluar Ahamed Dider

      tejgaon

  • Md. Nur Alam Sarker

      shymoli

  • Md Novi Aowal Hemal

      mirpur model

  • Md Rayhan

      suchona

  • Jewel Parvej

      krishi market

  • Md Zahidul Islam

      dhanmondi

  • Md Asraful Islam Arman

      bosila

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.